Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Raise boeken?

The Raise boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Raise

Wilt u The Raise direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Raise

The Rai$e is de aller vetste feesten en partijen coverband van de Achterhoek! Met verschillende muzikanten van de zeer ervaren band Doesn't Matter (inmiddels gestopt) staat er veel ervaring op het podium. Door een gevarieerd en super gaaf repertoire wordt ieder feest helemaal te gek! Het repertoire varieert van de allernieuwste top 40 muziek, tot aan de golden oldies! Zo is er voor ieder wat wils om het dak er helemaal af te laten gaan!

The Raise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Raise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Raise wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Raise. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Raise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.