Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
  • Opmerking: vanaf prijs
Volledige prijslijst

The Pianohouse boeken?

The Pianohouse boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Pianohouse

Wilt u The Pianohouse direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Pianohouse

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen.
Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.    
     
Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianohouse'. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge 'chemie' is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.  
 

 De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.
 
Met The Pianohouse bepaal jezelf je muzikale sfeermenu!

De volgende settings zijn er mogelijk bij The Pianohouse:

THE PIANOHOUSE
The Pianohouse is de kameleon in muziekentertainment. The Pianohouse spelen en 'kleuren' in op de situatie. Muzikaal maatwerk is voor hun allesbehalve een cliche. The Pianohouse dijt uit of krimpt in. Op de voor of achtergrond. Stevig of soft.
Repertoire wordt moeiteloos aan een thema of sfeer aangepast. U vraagt wij spelen!
3 pianisten, een bassist en een drummer zorgen moeiteloos voor een onvergetelijke avond! Geschikt voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften enz enz...
 
THE PIANOROOM
The Pianoroom De kleine setting bestaat uit twee pianisten die hun vak verstaan. Het publiek gooit de verzoekjes op de piano's en mag zelf ook meezingen. De twee vleugels zorgen voor een prachtig sfeerplaatje..
Bij uitstek geschikt voor sfeervolle achtergrond tijdens recepties, bruiloften, verjaardagen, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!
 
 GUITAR @ THE PIANOBAR
Guitar @ the Pianobar .. Deze setting bestaat uit een pianist/zanger en een gitarist/zanger ... Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur.. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!
 
THE PIANOHOUSE XL
The Pianohouse XL ... De naam zegt het al.. De grootste setting van The Pianohouse.. De klant is koning en de koning mag dus kiezen wat hij wil .. een extra zangeres? en nog een Gitarist? .. Alles kan en mag! Deze setting is uitermate geschikt voor grote feesten, zowel openbaar als besloten.. maar ook op een bruiloft, waar even extra uitgepakt mag worden, zal The Pianohouse XL tot zijn recht komen! 
 
RHYTHM @ THE PIANOBAR
Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische percussionist zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uibereiden met een tweede pianist/zanger erbij. De percussie klinkt niet zo hard als een drumstel, maar swingt niet minder .. Erg geschikt voor de wat kleinere feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven... Bruiloften, kleine zalen tot 150 personen
 

The Pianohouse boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Pianohouse zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Pianohouse wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Pianohouse. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Pianohouse te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.