Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Show is uit te breiden met extra muzikanten
Volledige prijslijst

The Piano Train boeken?

The Piano Train boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Piano Train

Wilt u The Piano Train direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Piano Train

The Piano Train is swingende pianoshow waarbij 2 pianisten en een drummer elkaar uitdagen tot een muzikaal spektakel. Verzoekjes via Twitter.

Boekingsmogelijkheden The Piano Train

The Piano Train kan geboekt worden in de volgende varianten.

Standaard
Optreden van The PianoTrain duurt 3 x 60 minuten in de bezetting met 2 pianisten en 1 drummer.

XL
Optreden van The Piano Train , 3 x 60 minuten in de bezetting met 2 pianisten en 1 drummer aangevuld met 1 saxofonist en/of 1 zangeres.

The Piano Train boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Piano Train zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Piano Train wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Piano Train. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Piano Train te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.