Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Petticoats boeken?

The Petticoats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Petticoats

Wilt u The Petticoats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Petticoats

The Petticoats: drie charmante zangeressen voor een daverend en entertainend optreden als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40 , jaren 50 en jaren 60. Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement.

Nostalgisch én modern repertoire in jaren 40, 50 en 60 stijl        

Het repertoire van dit jaren 40 - 50 - 60 vocaal intermezzo, bestaat uit liedjes uit de fourties, fifties en sixties, maar ook uit liedjes van nu in een bewerking in jaren 40- 50- 60 stijl zoals 'Crazy in love' van Beyonce, 'The way you make me feel' van Michael Jackson in rock 'n roll stijl! Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. 'Lollipop' en 'Bei mir bist du schön' maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me' en publieks trekkers als ‘Tu vuo fa l'Americano', 'Candyman' worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplits in 2 intermezzi, verenigd.

Met maar liefst vier verschillende outfits verzorgen de zangeressen van The Petticoats een tape-act van dertig minuten waarin zang-, dans- en showelementen gecombineerd worden.

Ze beschikken over een geluidsinstallatie en vaste geluidtechnicus en zijn flexibel inzetbaar. Afhankelijk van de opdrachtgever kan desgewenst de duur van het optreden ingekort worden.

Dit zangeressen trio brengt een vrolijk muzikaal en vocaal intermezzo waarin zang, dans en show elementen gecombineerd worden. Ideale zangeressen act op thema feest of fifties en sixties party.

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als als achtergrondact of als side act worden ingezet.

The Petticoats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Petticoats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Petticoats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Petticoats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Petticoats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.