Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, excl. reiskosten
Volledige prijslijst

The Night Flight boeken?

The Night Flight boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Night Flight

Wilt u The Night Flight direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Night Flight

9 jonge topmuzikanten op het podium, die samen zorgen voor één show vol energie, sensationele acts, springende, luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events.

The Night Flight bestaat uit 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke fronten staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek.

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, classics tot en met de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert in een uitbundige feestsfeer!

The Night Flight boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Night Flight zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Night Flight wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Night Flight. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Night Flight te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.