Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

The New First boeken?

The New First boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The New First

Wilt u The New First direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The New First

The New First is de volledig vernieuwde editie van de befaamde First Showband, de all-round band die 25 jaar lang bekend stond als dé topformatie binnen de Nederlandse evenementen business.  Met 7 gepassioneerde entertainers en een imposante “classy” multimediale presentatie staat er anno 2016 wederom een product van internationale allure voor u klaar!

THE NEW FIRST 100% LIVE PARTY

The New First speelt herkenbare TOP 2000 HITS van alle tijden in werkelijk alle stijlen aangevuld met imposante ballades en recente TOP 40 HITS. En om echt het verschil te maken is er óók nog het stijlvolle intieme op een semi-akoestische manier gebrachte Singer-Songwriter, American Songbook, en Jazzy repertoire waarmee The New First zich als een klasse apart onderscheidt. En dat natuurlijk allemaal …… 100% LIVE! De adrenaline, de passie en het plezier spatten van het podium. The New First snapt als geen ander dat elk feest en publiek anders is en stemt haar repertoire daarom optimaal af op de gelegenheid. Flexibiliteit is het codewoord!

THE NEW FIRST BOEKEN?

Als finishing touch doet The New First een beroep op de laatste show en entertainment technieken. TNF maakt gebruik van deelbare geluidssystemen waardoor in alle omstandigheden een optimale sound gewaarborgd wordt. De geavanceerde ledwall setup van de band biedt uitgebreide multimediale mogelijkheden voor zowel band als opdrachtgever. Bedrijfslogo’s projecteren, een bedrijfspresentatie weergeven of live verbindingen met andere locaties visualiseren* …….. de technische crew van The New First staat graag tot jouw beschikking.

The New First boeken – bijvoorbeeld voor een bedrijfsevent of privéfeest – geeft je dus meteen de beschikking over alle faciliteiten om jezelf, je bedrijf of je organisatie op een aansprekende professionele manier in de spotlight te zetten. The New First levert een full service pakket.

THE NEW FIRST: FEATURING ………..

The New First is dé perfecte begeleidingsband. Heb je een avond gepland met meerdere artiesten?* The New First is bij uitstek geschikt om deze artiesten op een uiterst professionele wijze live te begeleiden. Het optreden van een artiest, live begeleid door The New First, spreekt vele malen meer tot de verbeelding dan een vluchtig tape-optreden.

The New First boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The New First zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The New First wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The New First. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The New First te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.