Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Most Famous 90's Show boeken?

The Most Famous 90's Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Most Famous 90's Show

Wilt u The Most Famous 90's Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Most Famous 90's Show

Ga met ons terug in de tijd en herbeleef de jaren ’90. The Most Famous 90’s Show brengt je vele toffe muzikale herinneringen. Samen roepen we het heimwee-gevoel op naar de jaren ’90. Alle muziekstijlen komen voorbij in een unieke, gevarieerde en interactieve show!

Met Jeroen Post achter de DJ-knoppen, die we vast nog allemaal kennen van TMF, is het gegarandeerd feest. Jeroen heeft een flinke muzikale geschiedenis. Zo was hij eerder radio DJ bij 100%NL, SLAM!FM en is hij jarenlang hét boegbeeld geweest van TMF.

The Most Famous 90's Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Most Famous 90's Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Most Famous 90's Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Most Famous 90's Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Most Famous 90's Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.