Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

The Midnight Diamonds boeken?

The Midnight Diamonds boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Midnight Diamonds

Wilt u The Midnight Diamonds direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Midnight Diamonds

Glitter, glamour, 4 geweldige zangeressen en een wervelende show met zwierende jurken en swingende choreografieën. Let’ s face it, all the good stuff happens at a Midnight Party! Van Soul en Motown tot Disco en Latin, alles komt voorbij in deze unieke show vol power!

De dames  van The Midnight Diamonds zorgen met hits van onder andere Tina Turner, Donna Summer, Diana Ross en Gloria Estefan voor een avond vol muzikale hoogtepunten en een volle dansvloer. The Midnight Diamonds; een professionele en compleet verzorgde act die uw feest of evenement onvergetelijk maakt!

The Midnight Diamonds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Midnight Diamonds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Midnight Diamonds wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Midnight Diamonds. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Midnight Diamonds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.