Twilight Entertainment

     
The Mad Donna`s boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs
Volledige prijslijst

The Mad Donna`s boeken?

The Mad Donna`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Mad Donna`s

Wilt u The Mad Donna`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Mad Donna`s

Get your party started met The Mad Donna`s. Geen feestje, geen optreden en geen festival is te gek voor deze band.
Al de muzikanten zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en maken van elke show een onvergetelijke belevenis! The Mad Donna`s spelen hits van nu en klassiekers van toen.

The Mad Donna`s een band die staat als een huis en muziek die je voetjes doen dansen!

The Mad Donna`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Mad Donna`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Mad Donna`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Mad Donna`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Mad Donna`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.