Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Jukebox Boys boeken?

The Jukebox Boys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Jukebox Boys

Wilt u The Jukebox Boys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Jukebox Boys

The Jukebox Boys is een vierstemmige formatie van mannen die a capella maar ook on tape de muziek brengt met dat beetje (zeg maar veel) meer.
 

Hun credo: "Wie alleen muziek wilt, kan net zo goed een cd opzetten". Deze hoogopgeleide zangers begrijpen wat muziek is, maar ook theater en humor!

voorstelling: HARDE NOTEN
De perfecte ultieme act die een enorme boost geeft aan een avond of evenement!

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en vooral weer doorgaan met zingen is het motto van deze getalenteerde zangperfectionisten!

De heren brengen een ongezien stukje zap cabaret waarbij muziek hand in hand gaat met een
karrenvracht bizarre humor.

In een astronomisch hoog tempo schieten een rits bekende hits voorbij die op ongezien originele manier in het publiek worden gekatapulteerd.
Fasten your seatbelts and ... sing a long!

Een eenvoudige ‘box’ op het toneel wordt het podium van de kleinste Beatles met de hoogste stemmen, het fietsbellenorkest, de Grootste-hits-van-Abba-in-75-seconden-medley, en nog veel meer!
Een uniek vocaal experiment doorspekt met herkenbare personages, hilarisch spektakel en
memorabele momtenten. Tot de laatste harde noten ...

Geen theater of toneel?
Ze komen, ze zien, en ze overwinnen. De a-capella act van de vier heren is de snelste, vlotste en muzikaalst die u kunt bedenken.
Met hun blote stembanden en 2 knipvingers in de hand, vergt deze act nauwelijks voorbereiding en is hij multi-inzetbaar. Een diner, een borrel, een verjaardag of stadscentrum.  En dit allemaal onversterkt. Geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden.

Bewonder deze gouden combi van vier zangers, gewapend met acht getrainde stembanden wanneer zij u trakteren op een verrukkelijke zangcocktail die u zelf heeft samengesteld!

Een lied met emotie, dat speciaal voor u wordt gemaakt en intrigeert? Geniet ook als deze charmante heren staan te stralen wanneer zij uw grootste favorieten zingen.

Hotter than hot, met een verleidelijke uitstraling. Waar nodig tekstueel scherp met een enorme drang naar perfectie. Dit maakt de hooggespannen verwachtingen iedere keer weer waar.

The Jukebox Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Jukebox Boys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Jukebox Boys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Jukebox Boys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Jukebox Boys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.