Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band boeken?

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

Wilt u The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland en spelen je favoriete songs van toen en nu. That's right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-­â€haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z'n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of '69!

In september 2014 bracht The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band zijn debuutsingle 'Single Ladies' uit. Deze hymne aan eenzame huisvrouwen is bekend van de chique jongedame Beyoncé.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.