Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.850,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

The Heinoos boeken?

The Heinoos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Heinoos

Wilt u The Heinoos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Heinoos

The Heinoos: High Energy & Rock n Roll Voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een echte Rock n Roll band wil voelen......We proudly present: The Heinoos! Rock en pophits uit jaren 60 tot en met het heden worden in een moordend tempo voorgeschoteld in een eigen pittig Heinoos-jasje! De band tourt al 16 jaar non-stop door heel Nederland en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd zoals shows tijdens de Zwarte Cross, FestyLand, Nijmeegse Vierdaagsefeesten, Oerol, TT Festival Assen en heel, héél veel tentfeesten!

In oktober 2015 neemt gitarist Jan Kolkman na 10 jaar trouwe dienst afscheid van The Heinoos. Een waardige vervanger wordt gevonden in Daniel Altena en tevens wordt de band uitgebreid met toetsenist Timon Massop! Met zanger/gitarist Remko Keizer, zanger/gitarist Erik vant Holt en drummer Marco Mepschen is daarmee de huidige bezetting compleet!  

Een vrijwel compleet nieuwe setlijst wordt in elkaar gedraaid en de mannen van The Heinoos zijn meer dan ooit klaar om het land in te gaan! 

The Heinoos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Heinoos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Heinoos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Heinoos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Heinoos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.