Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Happy Trumpets boeken?

The Happy Trumpets boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Happy Trumpets

Wilt u The Happy Trumpets direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Happy Trumpets

The Happy Trumpets, die voor het eerst in 1992 het Limburgse land overstraalden met hun stemmingmakend trompetgeschal, moesten in 1998 vanwege omstandigheden hun instrumenten helaas weer in de koffer leggen.

In oktober 2006 plande een groep Limburgse artiesten een optreden - vanuit het Limburgse land overzees naar Australië - om aldaar de Nederlandse emigranten weer eens even te laten proeven van de Nederlandse cultuur. De Limburgse artiesten zaten echter verlegen om een aanvulling van hun gezelschap en, in overleg met de organisatie in Australië, kwam men tot de conclusie dat trompetten het tekort in hun programma (ook qua variatie en taalbarrière) konden aanvullen. En zo reisden wij, Dave van Lieshout en Bert van Dijk, in maart 2007, onder de naam “The Trumpets” en samen met de “Limburgse Artiesten Voor Australië” (LAVA-Trip 2007) af naar Down Under. Uiteindelijk resulteerde dat in “The Happy Trumpets, back again”.

 
Deze hele LAVA-Trip was voor de muzikanten en al heel zeker voor de Nederlandse emigranten een groot succes. Als “The Trumpets” gingen wij volgens de formule van 1992 te werk en merkten dat we de mensen op een zeer positieve wijze met ons trompetgeschal konden raken. De stemming was ouderwets gezellig, er werd hartelijk gelachen en hier en daar raakten we misschien zelfs een gevoelig snaartje… Hoe fantastisch is het niet als men als muzikant mensen kan raken tot in hun hart!?
“The Trumpets” was dit, met een weloverwogen muziekkeuze, met glans gelukt!

Bij terugkeer in Nederland was, ook gezien de zeer makkelijke en prettige samenwerking, de keuze niet moeilijk om het besluit te nemen de “The Trumpets” ook in het Limburgse land weer gestalte te geven. Maar omdat de muziekkeuze, de opzet in samenspel en voordracht en de samenstelling van ons duo tegenwoordig toch iets anders is dan voorheen, werd aanvankelijk geaarzeld over de keuze van de definitieve naam. Uiteindelijk werd toch besloten de naam van weleer uit de oude doos te halen: “The Happy Trumpets”.

Dat het succes van “The Trumpets” in Australië niet onopgemerkt is gebleven werd al gauw duidelijk. Enkele maanden later - in juli 2007 - stonden “The Happy Trumpets” met een geheel andere groep Limburgse artiesten in het Nederlandse Friesland. Een uitwisselingsprogramma tussen de twee provincies, nu bekend onder de naam “Limburg ontmoet Friesland”.

De aanvragen om als “The Happy Trumpets” een bijdrage te leveren aan gezelligheidsfeesten blijven groeien, waardoor wij alleen maar kunnen concluderen dat er behoefte is aan het entertainment dat wij ten gehore brengen!

Momenteel leven er meer dan genoeg plannen om de formule van “The Happy Trumpets” uit te breiden en uit te bouwen om zodoende het reeds wervelende optreden naar een nóg hoger muzikaal niveau te tillen.

Ons uiteindelijke doel is simpel: op een open en hartveroverende manier muziek maken en iedereen, zowel uw gasten als ook onszelf, te laten genieten van (h)eerlijke muziek!

The Happy Trumpets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Happy Trumpets zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Happy Trumpets wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Happy Trumpets. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Happy Trumpets te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.