Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Groovy Gents boeken?

The Groovy Gents boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Groovy Gents

Wilt u The Groovy Gents direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Groovy Gents

The Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet.

Een optreden van the Groovy Gents kan op de achtergrond of op de voorgrond zowel akoestisch tussen het publiek als versterkt op een podium. Aarzel niet als u een flexibel en muzikaal trio zoekt die uw evenement tot een nog groter succes maakt!

Boekingen Groovy Gents

De Groovy Gents beschikken over een eigen geluidsinstallatie mocht u iets meer volume willen dan akoestisch.

The Groovy Gents boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Groovy Gents zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Groovy Gents wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Groovy Gents. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Groovy Gents te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.