Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Frogettes boeken?

The Frogettes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Frogettes

Wilt u The Frogettes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Frogettes

The Frogettes boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Al vele jaren bekend als dé vaste backingvocals van René Froger zingen The Frogettes bestaande uit Mandy Huydts en Daniëlle Mulder in een verrassend gestylde medley vorm en in lekker tempo o.a. hits van Rene Froger, classic- en huidige dancehits.

The Frogettes zijn absolute  topzangeressen welke menig mannenhart sneller doen kloppen en velen luidkeels doen meezingen. The Frogettes zingen al meer dan 15 jaar tijdens de vele legendarische tv-shows en concerten van René Froger in een groot aantal theaters, Ahoy, de Kuip en de Arena. Sinds 2005 kwamen daar de meezingfeesten van De Toppers bij.

Naast The Frogettes werken Mandy en Daniëlle als veelgevraagde sessie- en studiozangeressen aan uiteenlopende projecten met verschillende artiesten. Het stemgeluid van The Frogettes is de herkenbare sound op talloze gouden en platina cd’s en dvd’s die eveneens in al die jaren zijn uitgekomen.

Deze zeer ervaren en enthousiaste professionals onder de vele zangeressen zijn nu dus ook te boeken met een herkenbaar muzikaal programma voor uw evenement. Uw gasten zullen dit feest van herkenning en muzikale kwaliteit zeer op prijs stellen.

The Frogettes boeken voor een optreden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Frogettes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Frogettes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Frogettes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Frogettes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Frogettes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.