Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

The Fools boeken?

The Fools boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Fools

Wilt u The Fools direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Fools

Als u dacht alles gezien te hebben...stellen wij u met enig risico The Fools voor! "The Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen!

Tommy O Fool (Voormalig zanger van The Majestical Fools), brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.

5 topmuzikanten die nationaal en internationaal hun pluimen reeds verdiend hebben. Ze stonden allemaal al eerder op grote podia met onder andere; Katrina and the Waves, Guy Swinnen, Stan van Samang, Eddy Wally en ga zo maar door.

Een band die ook dit jaar met een wervelende show ieder publiek in vuur en vlam zal zetten.

The Fools, bestaat uit:


Eric Davids  : keyboard, hammond, accordeon, zang
Bert Engelen  : drums
Danny Winters  : bas, zang
Jan Haesevoets  : gitaar, zang
Tommy O Fool  : zang, entertainer

THE FOOLS brengen u een 90 minuten durende knallende show waarbij een extra verzekering voor uw dak aangewezen is. De Hofnar van de band "Tommy O Fool" weet als geen ander het publiek naar zijn hand te zetten met zijn gigantisch en sympathiek voorkomen. Onze excuses voor zijn kapsel :-).

Geen enkel plein, tent, feestzaal of festival zal veilig zijn als "The Fools" passeren. Nog nooit is gek zijn zo aanstekelijk geweest als bij deze heren.

So..."You want something cools ?"
"Pick the Fools !"

The Fools boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Fools zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Fools wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Fools. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Fools te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.