Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The First boeken?

The First boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The First

Wilt u The First direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The First

The First speelt super herkenbare TOP 2000 HITS van alle tijden, in alle stijlen, aangevuld met de TOP 40 HITS van nu, verpakt in non-stop medleys. Pop, rock, disco, dance, soul, Nederlands- en Duitstalig, alles komt voorbij.
The First behoort al 25 jaar tot de top van de Nederlandse showbizz. Als familiebedrijf draait het bij ons om kwaliteit en gezelligheid. The First is daarom dé band die je graag op jouw bedrijfsfeest, bruiloft of festival uitnodigt. Er is 1 probleem: we kunnen niet kiezen! Daarom spelen we gewoon álles. Wat jouw guilty pleasures ook zijn, The First speelt ze voor je!

The First (Showband) staat voor topkwaliteit in entertainment. Opgericht in 1987 veroverde de band in wisselende samenstellingen een absolute toppositie in de entertainmentbranche.
The First stond aan de basis van de live successen van veel bekende nationale topartiesten zoals: René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer, Gordon, Marianne Weber en Thomas Berge, maar begeleidde met regelmaat ook vele andere bekende artiesten uit de Nederlandse showbizz. Ook internationale artiesten zoals Tom Jones, Paul Anka, Harry Belafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, Johnny Logan, The Weather Girls, The Platters, The Trammps en vele anderen deden ooit een beroep op de First Show Band.

Door de veelzijdigheid en positieve uitstraling is The First geliefd bij artiesten en opdrachtgevers. Met als resultaat optredens tijdens theatertours, grote hallen concerten, TV optredens, bedrijfsfeesten, intieme privé feesten en bruiloften, in feesttenten

The First boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The First zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The First wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The First. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The First te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.