Twilight Entertainment

     
The Fellas boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Fellas boeken?

The Fellas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Fellas

Wilt u The Fellas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Fellas

The Fellas bestaat uit de bandleden Wouter Stevens, William Finta en Rik Verlinden en is een band met een breed repertoire van hits .

The Fellas kunnen spelen in een kleine bezetting welke ook aantrekkelijk geprijsd is . Maar ook als XL bezetting voor grotere evenementen is geen enkel probleem. Verzoekjes? Ook geen probleem, de keuze van het publiek word zeker niet vergeten.

 

The Fellas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Fellas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Fellas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Fellas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Fellas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.