Twilight Entertainment

     
The Fellas boeken bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs - Meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

The Fellas boeken?

The Fellas boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Fellas

Wilt u The Fellas direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Fellas

The Fellas is een band met een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. Echt alle soorten muziek die u een geweldig feest bezorgen, is wat deze band u te bieden heeft.
The Fellas betrekken het publiek bij de show door ook hun verzoekjes te spelen. Ze leggen verzoekkaartjes en pennen weg, waarop u ze kunt uitdagen om uw favoriete hit te spelen.

Boekingen The Fellas

De fantastische zanger William staat wekelijks in het TV programma “Ik hou van Holland” op te treden. Hij kent dus werkelijk duizenden liedjes. Tot slot, kunnen The Fellas ook zeer talentvolle vrienden meenemen. Een beeldschone, te gekke zangeres of een saxofonist, alles is mogelijk!

The Fellas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Fellas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Fellas wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Fellas. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Fellas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.