Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.700,- excl. BTW
  • Opmerking: Topshow met Stijl & Klasse
Volledige prijslijst

The Exclusive Strings boeken?

The Exclusive Strings boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Exclusive Strings

Wilt u The Exclusive Strings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Exclusive Strings

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen,Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden.

Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).

Het verhaal achter de viool

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties.

The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassiekemeesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, vanbeheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

On Stage!

The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk.

Setlist 30 minuten

Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings uw publiek in vervoering met een aanstekelijke cocktail van klassiek en pop. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier violistes de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. De ‘Lord of the Dance’-medley is zo opzwepend, dat het publiek moeite heeft om stil te zitten. Met ‘Samba de Janeiro’ bereikt de feeststemming een hoogtepunt.

Cultuur als rode ‘snaar’

Vier nationaliteiten, vier verschillende achtergronden. Met zo’n rijkdom moest iets gedaan worden. Een duidelijk thema loopt dan ook steeds als rode ‘snaar’ door het optreden van The Exclusive Strings. Op een subtiele manier weten ze immers hun culturele achtergrond in het concert te verweven.

Professional

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

Setlist op maat

U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Of u wil een exclusieve artiest voor een awardshow boeken. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken.

Begeleiding

The Exclusive Strings treden zowel ‘on tape’ op als met hun eigen begeleidingsorkest ‘The Exclusive Orchestra’.  Aan u de keuze.

The Exclusive Strings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Exclusive Strings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Exclusive Strings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Exclusive Strings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Exclusive Strings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.