Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Eurostars (Songfestival hits) boeken?

The Eurostars (Songfestival hits) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Eurostars (Songfestival hits)

Wilt u The Eurostars (Songfestival hits) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Eurostars (Songfestival hits)

De EuroStars zijn met hun show een zeer succesvolle formatie in het land. Op evenementen maar ook in discotheken. Kennelijk leeft het songfestival nog steeds in Nederland.

Initiator/oprichter Franklin Brown; ‘Alle leden van The EuroStars hebben een behoorlijk succes behaald in hun tijd en daarom zijn deze liedjes nog steeds zeer herkenbaar en succesvol. Er is geen liedje dat het publiek niet spontaan begint mee te zingen bij de optredens van The EuroStars. Dit zagen we eerder bij ons optreden in een volgepakt Ahoy tijdens een finale van het Nationale Songfestival. Met The EuroStars verzorgden wij daar toen een eenmalig spectaculair optreden. De enorm enthousiaste reacties van het publiek gaven mij de inspiratie dit idee breder uit te werken voor de evenementen-branche.
50 Jaar na het eerste Eurovisiesongfestival blijkt dit liedjes festival nog altijd zeer populair te zijn en wij menen prima in te kunnen spelen op dit songfestival behoefte. ‘The EuroStars’ zijn er helemaal klaar voor…’

Vedetten

Naast oprichter en aanjager Franklin Brown, die voor dit project het succesvolle gelegenheids-duo Franklin Brown & Maxine in ere heeft hersteld (1996/’De Eerste Keer’), bestaat de groep uit louter Songfestival vedetten. Zo zullen tevens Esther Hart (2003/‘One More Night’), ex-Frizzle Sizzle Mandy Huyds (1986/‘Alles Heeft Een Ritme’) en Marlayne (1999/‘One Good Reason’) de gelederen versterken.

Medley

Naast hun eigen Eurovisie-vertolking, zullen Franklin, Maxine, Esther, Mandy en Marlayne gezamenlijk tekenen voor een all-time-favourites-medley. Het bekende en van succes verzekerde ‘feest der herkenning’ zal dus zeker niet ontbreken. In een niet aflatend tempo zullen de grootste successen en kleurrijkste winnaars uit de festival-historie voorbij razen. 50 jaar muziek-geschiedenis in vogelvlucht. ‘The EuroStars kenmerken zich vooral door hun hoge entertainment-waarde. Aan de interactie met het publiek zal dan ook erg veel aandacht worden besteed. Tenslotte is het hún feestje’ aldus Brown.


Franklin Brown: Franklin Brown & Maxine, DinnerShow 2000, Dinnershow of the Centuries, B.I.G.
Maxine: Franklin Brown & Maxine,Barcelona show, Dinnershow of the Centuries,Stuart ft. Maxine
Esther Hart: Eurovisie Songfestival 2003, Queen in concert, The Wizz, Jurylid Just the 2 of us
Mandy Huyds: Frizzle Sizzle, Justian & Mandy, The Frogettes
Marlayne: Hart Van Nederland SBS-6

The Eurostars (Songfestival hits) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Eurostars (Songfestival hits) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Eurostars (Songfestival hits) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Eurostars (Songfestival hits). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Eurostars (Songfestival hits) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.