Twilight Entertainment

     
The Euros boeken / The Euros inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 135 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: 1 x 60 en 1x 75 minuten
Volledige prijslijst

The Euros boeken?

The Euros boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Euros.

Terug naar het overzicht

Biografie The Euros

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!! Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met een mega-videowall, CO2 kanonnen en veel meer!! Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you on tour!!

The Euros are:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals

Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals

Michiel Butterhof, Drums/Vocals

The Euros boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Euros zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Euros wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Euros. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Euros te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.