Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.795,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

The Dutch Tenors boeken?

The Dutch Tenors boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Dutch Tenors

Wilt u The Dutch Tenors direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Dutch Tenors

Dit ‘sharp dressed’ kwartet bestaat uit 4 veelbelovende zangtalenten. Ze speelden voorheen in diverse opera’s en musicals, -zowel in Nederland als op West End, als op internationaal niveau. Nu bundelen ze nu hun krachtige stemmen met het vormen van The Dutch Tenors.

Door fans beschreven als ‘the next Il Divo’, bezingen The Dutch Tenors een mix van opera en klassiek met hedendaags repertoire. Alles op het hoogste niveau van vocale gymnastiek, symfonisch bombasme en indrukwekkende, lyrische samenzang. Met o.a. songs als: ‘Time to say goodbye’ van Andrea Bocelli, ‘Somehwere’ uit West Side Story, ‘Perfect Sympony’ van Ed Sheeran en ‘When we were young’ van Adele.

Laat je raken door The Dutch Tenors!

The Dutch Tenors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Dutch Tenors zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Dutch Tenors wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Dutch Tenors. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Dutch Tenors te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.