Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Dutch Tenors boeken?

The Dutch Tenors boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Dutch Tenors

Wilt u The Dutch Tenors direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Dutch Tenors

The Dutch Tenors het was in het voorjaar van 2010 dat Paul Walthaus en Jurko van Veenendaal besloten hun krachten te bundelen en hun droom waar te maken: het formeren van hun eigen band, bestaande uit louter mannelijke vocalisten, waarbij persoonlijke muzikale smaak en vooral vocale kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Een zoektocht naar mede-bandleden volgde. Na maanden van scouten, auditeren en repeteren werden die gevonden in Charly Luske, Rudy Hellewegen en Alex Risch. ‘The Dutch Tenors’ waren geboren!

In augustus 2010 is de eerste try-out een feit. The Dutch Tenors treden op tijdens Sail 2010 in het Amstel Hotel. Met een frisse bewerking van Gerry Rafferty’s “The Right Moment” en een spannende uitvoering van “Purple Rain” oogsten de mannen louter positieve reacties. De eerste stap is gezet en de weg vrij voor meer ontwikkeling.

Na deze eerste try-out gaan The Dutch Tenors met producer/componist Eelco Claassen op zoek naar nieuwe nummers. Twee juweeltjes van weleer worden door Eelco onder handen genomen en krijgen de vuurdoop tijdens de opening van de RAC Hallen in Den Haag: de uitvoeringen van Mr. Mister’s  “Kyrie Eleison” en de Staying Alive hit “Far From Over” blazen iedere bezoeker omver.

Inmiddels zijn The Dutch Tenors een samenwerking aangegaan met een management die de potentie van deze act bij de eerste kennismaking direct onderkende.

Met een enorme vocale kwaliteit en een unieke semiklassieke uitvoering van gloednieuwe arrangementen staan The Dutch Tenors garant voor een unieke show die in Nederland ongeëvenaard is.

The Dutch Tenors zijn klaar om Nederland te gaan veroveren!

The Dutch Tenors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Dutch Tenors zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Dutch Tenors wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Dutch Tenors. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Dutch Tenors te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.