Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. 2 dansers
Volledige prijslijst

The Dutch Cher boeken?

The Dutch Cher boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Dutch Cher

Wilt u The Dutch Cher direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Dutch Cher

The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van…". Met het nummer ‘Strong enough’ wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.

The Dutch Cher is vanaf nu te boeken met een vernieuwde show. Bekende nummers als It's In His Kiss, Dark Lady, Still Haven't Found What I'm Looking For, When The Money's Gone, Believe, Turn Back Time, Strong Enough en Dove l'Amore maken deel uit van haar live gezongen show.

Tijdens haar optreden zal zij zich een aantal keer verkleden in de meest fabuleuze en glamoureuze outfits. The Dutch Cher wordt op het podium vergezeld door 2 dansers.

The Dutch Cher boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Dutch Cher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Dutch Cher wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Dutch Cher. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Dutch Cher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.