Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Crystallionz boeken?

The Crystallionz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Crystallionz

Wilt u The Crystallionz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Crystallionz

Julian & Morad zijn elkaar tegen gekomen bij radiostation FunX waar zij beiden een eigen show hebben. Van maandag t/m donderdag van tot 20:00 tot 0:00 uur is het lachen, gieren, brullen onder hun motto ‘what’s in the show tonight’, want dat is waar het bij Julian & Morad om draait: Show!

Aangezien hun programma’s aan elkaar gekoppeld zijn, hebben zij samen al grappige dingen meegemaakt. In een lollige bui begonnen Julian & Morad spontaan bepaalde melodieën en teksten te verzinnen en te zingen. Tot hun grote verbazing en vreugde, werd hier massaal op gereageerd en werden deze nummers door de luisteraars aangevraagd.

Julian & Morad zijn de studio ingedoken, en zo zijn The CrystallionZ ontstaan.

Een van de producers van het project is Alain Clark, wel bekend van Ali B en YesR. Om een goed album in elkaar te zetten, werken Julian & Morad samen met bekende dj’s, zoals dj Git Hyper bekend van Raymann is Laat.

The CrystallionZ maken club/trance party tracks, een combinatie van zang en rap met een eigenzinnige sound. Op het podium geven The CrystallionZ samen met The Crystallion Angels een geweldige en interactieve show weg, So that’s in there show tonight!

The Crystallionz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Crystallionz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Crystallionz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Crystallionz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Crystallionz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.