Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Classical Orchestra boeken?

The Classical Orchestra boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Classical Orchestra

Wilt u The Classical Orchestra direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Classical Orchestra

Symfonische achtergrondmuziek in een modern jasje!

The Classical Orchestra is het huisorkest van impresariaat Klassieke Muziek Producties; zij spelen symfonische achtergrondmuziek in een modern jasje.

The Classical Orchestra is het "easy listening-huisorkest" van impresariaat Klassieke Muziek Producties; zij spelen symfonisch gepaste achtergrondmuziek in een modern jasje. Geniet van sfeermuziek, gespeeld door professionele, jonge muzikanten, die bij iedereen herkening oproept. Een prachtige mix van popsongs, latin, musical en licht klassieke muziek die geheel eigentijds wordt uitgevoerd.

The Classical Orchestra past zich aan u en de sfeer van uw evenement aan, zowel qua repertoire en de grootte van de bezetting als met de kleding van de muzikanten. De orkestleden kunnen verschijnen in gala, maar ook in modern casual. The Classical Orchestra staat onder leiding van de gedreven dirigent Martin van der Brugge, die tevens verantwoordelijk is voor de arrangementen.

Interactief
The Classical Orchestra is een zeer flexibel ensemble dat op een bijzondere manier het publiek weet te betrekken voor een interactieve muzikale belevenis! Spelen op een aparte locatie, een bijzonder arrangement bij een kick-off of een uniek muzikaal afscheid voor uw jubilaris? In overleg met u maakt The Classical Orchestra er een onvergetelijke muzikale ervaring van. Heeft u een bijzonder idee voor uw evenement, neem dan contact op om vrijblijvend uw ideeën te bespreken.

The Classical Orchestra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Classical Orchestra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Classical Orchestra wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Classical Orchestra. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Classical Orchestra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.