Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 600 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Clarks boeken?

The Clarks boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Clarks

Wilt u The Clarks direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Clarks

The Clarks, afkomstig uit Den Haag, Beatstad nr. 1, zijn al sinds jaar en dag de bekendste classic rock band van Nederland. Oftewel een coverband. En wat voor een coverband!

Verreweg de grootste naam op hun gebied: de sound of the fifties en sixties. Ga mee met de Magical History Tour van de lekkerste dansmuziek. Muziek uit de gouden jaren van Bill Haley, Elvis Presley, the Beatles, the Rolling Stones en Golden Earring. Met kleding en gitaren geheel in stijl zorgen The Clarks voor een top feest.

Behalve optredens door het hele land, traden The Clarks op over de hele wereld: Monaco, Parijs, Montreux, Leverkusen, Antwerpen, San Jose, Seattle, Washington DC, Cannes, India, Indonesië, Malta, Dubai, Bonaire, Curacao, Zuid-Afrika, Turkije, Schotland, IJsland, Oostenrijk, Italië enz. enz.

Na hun spectaculaire eigen productie in een uitverkocht Ahoy, met als eregast en fan van het eerste uur, onze kroonprins, werden The Clarks de huisband van Veronica en vaste gast in Nederland Muziekland. Met als gevolg landelijke bekendheid en wekelijks op radio, televisie en in de bladen.

Dan volgen optredens met regelmatig terugkerende special guests: Barry Hay, Loïs Lane, Andy Tielman, Mariska Veres, Lee Towers, Frans Krassenburg, Jan Vayne, Big John Russel, Ellen ten Damme, Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen, Huub Stapel, Hans Vermeulen, Rob Bolland enz.

The Clarks traden op in shows met o.a. Shirley Bassey, James Brown, Suzi Quatro, the Fortunes, The Hollies, KC and The Sunshine Band, Hot Chocolate, Mud, the Gypsy Kings, Barry White, Trini Lopez, Colin Blunstone, Kiki Dee, Kid Creole and the Coconuts, Alan Price, the Searchers, Lovin Spoonful……………
Een lange erelijst, die garant staat voor kwaliteit en een geslaagd feest. The Clarks verstaan de kunst om het repertoire en het volume altijd aan te passen aan de sfeer van het feest en de wens van de opdrachtgever.

The Clarks boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Clarks zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Clarks wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Clarks. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Clarks te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.