Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Christmas Carol Singers boeken?

The Christmas Carol Singers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Christmas Carol Singers

Wilt u The Christmas Carol Singers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Christmas Carol Singers

The Christmas Carol Singers zijn gegarandeerd een topattractie voor uw kerstmarkt, kerstfeest, kerstreceptie.

De zangers trakteren het publiek doorlopend op de meest wonderlijke en welbekende kerstliederen gezongen in close harmony stijl. Deze vierstemmige sfeervolle kerstmuziek brengt de groep helemaal live en a capella. Hun fantastische Engelse kostuums zijn speciaal voor hen ontworpen en laten de Charles Dickens sfeer in volle glorie herleven.

The Christmas Carol Singers zijn leuke ijsbrekers en verwarmen ieders hart tijdens de koude en donkere dagen in de kerstperiode !

The Christmas Carol Singers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Christmas Carol Singers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Christmas Carol Singers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Christmas Carol Singers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Christmas Carol Singers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.