Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Brood (Herman Brood Tribute) boeken?

The Brood (Herman Brood Tribute) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Brood (Herman Brood Tribute)

Wilt u The Brood (Herman Brood Tribute) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Brood (Herman Brood Tribute)

De nieuwe Weerter band ‘The Brood’ presenteert zich officieel aan de buitenwereld met het uitbrengen van een album en een videoclip. Het album getiteld ‘Tribute’ bevat vertolkingen van enkele van de grootste rock ’n roll hits van de legendarische Herman Brood en is vanaf nu te beluisteren op digitale platforms als Spotify, YouTube, iTunes, Deezer, Zazel enz.

Tributeband The Brood is een ode aan Herman Brood & His Wild Romance en speelt behalve Hermans bekendste rock ’n roll hits als Rock ’n Roll Junkie, Never Be Clever, I Love You Like I Love Myself en Saturday Night nog een keur aan bekende en minder bekende songs van Brood. Vijf ervaren rockers, geflankeerd door twee Bombita’s, blazen Broods opzwepende rock ’n roll nieuw leven in.

The Brood houdt de muzikale erfenis van Neerlands grootste rock ’n roll legende – die volgend jaar twintig jaar dood is – dan ook springlevend.

The Brood (Herman Brood Tribute) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Brood (Herman Brood Tribute) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Brood (Herman Brood Tribute) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Brood (Herman Brood Tribute). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Brood (Herman Brood Tribute) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.