Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 1.695,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Boys boeken?

The Boys boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Boys

Wilt u The Boys direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Boys

Deze band bestaande uit 4 boys zetten overal de tent op z’n kop. Leuke koppen, goede muziek, heel veel energie, dat zijn de recepten voor een onvergetelijke avond. De band is te boeken voor de festivals met gillende meiden, maar ook zeker voor privé feestjes zijn zij te boeken. Hits van nu wisselen zij af met all time classics. Van Bruno Mars tot Guus Meeuwis, ze doen ze allemaal!

The Boys boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Boys zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Boys wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Boys. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Boys te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.