Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Topshow
Volledige prijslijst

The Bollox Bloos Brothers boeken?

The Bollox Bloos Brothers boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Bollox Bloos Brothers

Wilt u The Bollox Bloos Brothers direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Bollox Bloos Brothers

De reacties op het bericht dat The Bloose Brothers er mee zouden stoppen waren meer dan overweldigend. Daarom, op veler verzoek, zijn de heren vanaf nu exclusief en alleen te boeken als guest van Frontline Showband. En voor wie 'the brothers' na bijna twintig jaar nog steeds niet kent...

Sinds 1989 maken Bollox' Bloose Brothers de podia onveilig in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben honderdduizenden mensen hun shows gezien. Met hun swingende muziek, komische cross-talks en een aanstekelijke 'screw-the-audience' houding, weten ze het publiek dan ook van het begin tot het eind te boeien.
Tijdens dit 40 minuten durend gastoptreden komen natuurlijk alle highlights uit het Blues Brothers repertoire voorbij. Nummers als 'Everybody Needs Somebody', 'Soulman', 'Minnie The Moocher', 'Shake A Tailfeather' en 'Sweet Home Chicago'. En als de show eenmaal begint kun je niet anders dan meezingen, meedansen en meelachen.

Muziek, dans en humor in een onvergetelijk showblok!

The Bollox Bloos Brothers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Bollox Bloos Brothers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Bollox Bloos Brothers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Bollox Bloos Brothers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Bollox Bloos Brothers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.