Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Block Party boeken?

The Block Party boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Block Party

Wilt u The Block Party direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Block Party

The Blockparty is een formatie, bestaande uit 2 artiesten: een DJ en een MC. DJ Mad Max draait al enkele jaren in meerdere clubs en hij heeft op verschillende festivals gestaan, zoals Dutch Valley. Samen met MC Gilly vormt hij de The Blockparty. Naast dat MC Gilly tot de top behoort van de MC’s in Nederland, is hij vaak het brein achter de track van The Blockparty, die veelal EDM gerelateerde tracks uitbrengen.

Ondanks dat The Blockparty relatief weinig tracks op hun naam hebben staan, hebben al meerdere tracks de gouden en platina status behaald. Eind november 2018 kwam in samenwerking met producer Esko de track ‘HUTS’ uit, die binnen achttien dagen goud ging.

The Block Party boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Block Party zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Block Party wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Block Party. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Block Party te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.