Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 100 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Billy`s boeken?

The Billy`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Billy`s

Wilt u The Billy`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Billy`s

The Billy’s zijn 3 doorgewinterde muzikanten die door hun muziek heel de wereld over zijn gegaan, geen kroeg is te klein en geen stadion te groot, de Billy’s zijn er geweest en hebben hun stempel achter gelaten.
Alleen, er zijn toch nog een paar plaatsen waar de jongens nog niet zijn geweest. Laat je meeslepen op deze avontuurlijke reis vol muziek, de nodige dosis humor, en laat je verrassen door nummers van toen en nu ingepakt in een “Billy’s Jasje”. Het mooie decor, de stijlvolle kleding en de 3 warme stemmen zorgen voor een onvergetelijke avond.

The Billy`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Billy`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Billy`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Billy`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Billy`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.