Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 3.950,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Battle boeken?

The Battle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Battle

Wilt u The Battle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Battle

Twee waanzinnig zingende en spelende pianisten, steady stuwende drums, een zwoel scheurende sax en… een enthousiast pompende dj. Dát is het concept van ‘The Battle’.

Deze nieuwe band vuurt voortdurend pure energie af op het publiek. De dynamiek van beats en drums, stemmen en sax en de battle tussen de twee pianisten onderling, maken het podium tot een muzikale arena. Een opzwepende strijd om het plezier op de dansvloer en entertainen van het publiek daar draait het om. The Battle speelt alles: pop, rock, dance, R&B, hip hop, disco, Nederlandstalig en uiteraard ook al uw verzoekjes.

Kortom: de lekkerste live muziek met enorm veel passie!

The Battle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Battle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Battle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Battle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Battle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.