Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Bartainer boeken?

The Bartainer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Bartainer

Wilt u The Bartainer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Bartainer

The Bartainer brengt de passie terug in het barmanschap. Hij doet zijn tapwerk als een ware professional maar ondertussen schuilt er een geboren entertainer in hem. Zo zingt hij tussen het schenken door de sterren van de hemel met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire. The Bartainer is uitstekend thuis in smooth jazz maar weet ook zeker de dansers te bedienen met zijn dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig muziek. Deze gastheer wekt een ouderwets gezellige sfeer op die geen andere barman weet te halen.

Maar ook de gast heeft een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zo bepaalt u door middel van een digitaal stemsysteem wat hij zingt. Via iPads kiest u welke set met topnummers gezongen zal worden. Het zang- en improvisatietalent van The Bartainer garandeert voor ieder publiek en iedere locatie een sfeervolle en geslaagde avond. Proost!

The Bartainer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Bartainer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Bartainer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Bartainer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Bartainer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.