Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Allstarz boeken?

The Allstarz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Allstarz

Wilt u The Allstarz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Allstarz

Wat de uitslag op het veld is geworden, is totaal niet relevant. De prestaties in de kantine, kroeg, club of op festivals zijn immers leidend. Als er maar gewonnen wordt in die gezellige doch zware, allesbeslissende derde helft. Daar waar het kaf van het koren wordt gescheiden. In het geval van The Allstarz een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan beukers en glijders, maar ook Hollandsche meezingers passeren de revue in een dj-set (bestaande uit DJ en MC), waarin het resultaat aan de hand van drankomzet, zweet en confetti afgemeten wordt.

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

The Allstarz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Allstarz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Allstarz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Allstarz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Allstarz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.