Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Allstarz boeken?

The Allstarz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Allstarz

Wilt u The Allstarz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Allstarz

“Dit seizoen worden we echt kampioen, nu écht!” Een uitspraak die je in veel kleedkamers hoort. “Maar met dit materiaal doen we het toch nog niet zo slecht“, roept iemand zonder verstand. “Misschien moeten die 2 jongens maar wat anders gaan doen…“, roept een ander.

En zo geschiede! Willem en Rik hebben vanaf dat moment gekozen om wél ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat. Beter bekend onder de naam Juelzz scoorde hij al op 7th Sunday, Rebirth Festival, Paaspop, HockeyLoverz, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. En Rik, de MC, die beter kan praten dan voetballen, zet menig publiek om in één dampende feestmassa! Samen met Willem als The Allstarz het perfecte spitsenduo wat in ieder stadion weet te scoren!

Met een heerlijke creatieve, energieke, fanatieke, en aanvallende speelwijze pakken ze iedereen in! Na de warming-up wisselen de verschillende speelstijlen elkaar in een rap tempo af. Richting het einde zetten ze het slotoffensief in en in de blessuretijd is niets ze te gek!

The Allstarz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Allstarz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Allstarz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Allstarz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Allstarz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.