Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Alley Girls boeken?

The Alley Girls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Alley Girls

Wilt u The Alley Girls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Alley Girls

"The Alley Girls" draaien al weer vele jaren mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies!

Penelope, Florence en Christine vormen de huidige formatie The Alley Girsl welke te boeken voor optredens. Hun spetterende show heeft een hoog glamour gehalte waarin voornamelijk The Three Degrees en The Supremes de revue passeren. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70’s en 80’s.

De gehele show staat bol van de glitter en glamour, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan. Met name het Motown geluid passeert de revue. Succes verzekerd!!! Want wie kent de bekende melodieën van o.a. Baby Baby, You Can’t Hurry Love en Dirty Old Man nu niet?

The Alley Girls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Alley Girls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Alley Girls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Alley Girls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Alley Girls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.