Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.200,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Alley Girls boeken?

The Alley Girls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Alley Girls

Wilt u The Alley Girls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Alley Girls

"The Alley Girls" draaien meer dan 24 jaar mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies! Ze zijn daardoor te gast geweest in bekende Tv-programma’s zoals: "Live and Cooking", "Hollands Got Talent", “De Gouden Kooi” en "Wie is mijn Ex?". Verder zijn de “dames” met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen.
Christine, Florence en Conny vormen de huidige formatie.

Terug naar de jaren 70

Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan The Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin met name Diana Ross en The Supremes centraal staan. De spetterende jurken en choreografie maken het geheel compleet. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70's.

Glitter & Glamour

De gehele show staat bol van de glitter en glamour, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan. Immers, het Motown geluid is succes verzekerd!!! Want wie kent de bekende melodieën van o.a. Baby Baby, The Happening, You Can’t Hurry Love en  Brand new day, nu niet?

The Alley Girls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Alley Girls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Alley Girls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Alley Girls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Alley Girls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.