Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Thank God Its Music boeken?

Thank God Its Music boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thank God Its Music

Wilt u Thank God Its Music direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thank God Its Music

Thank God It's Music (of kortweg: TGIM): een 7 persoons cover- en begeleidingsband bestaande uit ervaren en professionele muzikanten. De bandleden van TGIM werken samen met bekende namen als Van Velzen, Jeroen van der Boom, Jim Bakkum, Edsilia Rombley, Boris, Xander de Buisonjé, Nikki, Ali B, Berget Lewis, Rita Reys en Wouter Hamel. Deze brede ervaring, hun ultieme liefde voor muziek en de drive om van ieder evenement een ware happening te maken zitten in het DNA van TGIM. Barstensvol energie speelt de band alle bekende hits van toen en nu. Variërend van de Bee Gees, Tina Turner en Earth, Wind & Fire tot Lady Gaga en Beyoncé. Een knallend repertoire gespeeld door een energieke band die zelfs de meest stugge voetjes van de vloer krijgt.

Kwaliteit, professioneel en flexibel

TGIM staat voor kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Naast de muzikanten benaderen ook de crewleden van TGIM u met een glimlach en zijn zij pas tevreden als u dat bent. Geen wens is te gek en alles is bespreekbaar. Ook de punten waar u misschien niet van tevoren aan gedacht had worden met u doorgenomen, zodat u verzekerd bent van een onvergetelijk optreden en een bijzondere avond.

Boekingsmogelijkheden Thank God It`s Music

De basisbezetting van TGIM bestaat uit 7 personen, maar kent vele uitbreidingsmogelijkheden. Zo kan er een blazerssectie worden toegevoegd, zodat alle nummers nog grootser kan worden uitgevoerd. Ook kunt u kiezen voor een spetterend muziek spektakel met één of meer finalisten van het populaire TV programma 'The voice of Holland'. Als eerste keus begeleidingsband van bekende Nederlandse artiesten kunt u bij een optreden van TGIM ook andere grote namen boeken. Wilt u bijvoorbeeld Jim Bakkum of Frank in Person als Special Guest zien optreden op uw evenement? Dat kan! Vele artiesten treden graag op als special guest bij TGIM.

Thank God Its Music boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thank God Its Music zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thank God Its Music wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thank God Its Music. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thank God Its Music te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.