Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Teuz boeken?

Teuz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Teuz

Wilt u Teuz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Teuz

Over de afgelopen 3 jaar heeft Teuz in een internationale boyband (The United) gezeten waarmee hij over heel de wereld heeft gereisd. Dit avontuur begon allemaal na zijn Popstarts auditie die op SBS6 werd uitgezonden in 2010 en waarmee hij veel kijkers op YouTube had gekregen.

Na 3 geweldige jaren is de band tot een einde gekomen en is Teuz als solo artiest verder gegaan.

De muziek stijl die Teuz maakt is Pop met een Club/Dance twist. Teuz is behoorlijk ervaren wat betreft de muziek stijl. Met zijn Band The United heeft hij over heel Europa, US en Azië gereisd om met de beste sing en songwriters en producers te weken. Deze hebben ook gewerkt met grote namen zoals: Lady Gaga, Rihanna, Will.I.Am & Justin Bieber en vele anderen. In 2013 kwam hun debut album (We Are The Untied) uit in Japan.

In 2013 heeft hij een Europa toer gedaan waarmee hij 12 landen en 22 steden heb bezocht. De kickstart van de toer werd gehouden in Thailand waarmee hij optrad voor 25.000 man tijdens het Pataya Music Festival. Na zijn Europa toer heeft Teuz met de band zijn eigen concerten gehad in Japan met groot succes. Teuz is met zijn band wereldwijd gedraaid op verschillende radio stations en heeft in 2014 zelfs een nummer 1 hit in Japan te pakken gehad met de single Come On! Come On! wat speciaal voor Japan was gemaakt.

De optredens die hij nu zal gaan doen zal een ware belevenis met veel dans, show en creativiteit zijn. Met behulp van video’s en intro’s en zijn achtergrond zal zijn show als een internationale belevenis worden ervaren.

Teuz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Teuz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Teuz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Teuz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Teuz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.