Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tessa Sunniva boeken?

Tessa Sunniva boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tessa Sunniva

Wilt u Tessa Sunniva direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tessa Sunniva

Tessa Sunniva van Tol is een veelzijdige zangeres van 21 jaar met, ondanks haar jonge leeftijd, veel ervaring in de muziekbusiness. Zowel als musicalactrice als popzangeres is Tessa intussen bekend bij een breed publiek in Nederland.
 
Vanaf mei 2012 speelt Tessa Sunniva de hoofdrol 'Ariel' in de succesvolle Disney musical 'The Little Mermaid' van Joop van den Ende Productions. Deze musical en ook Tessa in haar rol als Ariel, kreeg na de premiere fantastische recensies en is na een tour door het hele land sinds september exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht te zien. Meer informatie op musicals.nl.
 
Daarnaast heeft Tessa de laatste jaren meerdere popsingels uitgebracht, die allemaal de hitlijsten wisten te vinden. Hierdoor kreeg Tessa heel veel live optredens door het hele land en uitnodigingen bij TV en radio. Naast zingen, dansen en acteren in musicals en solo optreden schrijft Tessa ook haar eigen muziek. Ooit hoopt zij haar eigen album uit te brengen. Eveneens componeert en produceert zij muziek voor films en videogames.
 
Voor meer informatie over Tessa en voor het boeken van een optreden voor allerlei gelegenheden kunt u contact opnemen.

Tessa Sunniva boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tessa Sunniva zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tessa Sunniva wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tessa Sunniva. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tessa Sunniva te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.