Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: The Voice of Holland 2012
Volledige prijslijst

Tessa Belinfante (Voice of Holland) boeken?

Tessa Belinfante (Voice of Holland) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tessa Belinfante (Voice of Holland)

Wilt u Tessa Belinfante (Voice of Holland) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tessa Belinfante (Voice of Holland)

Tessa Belinfante heeft jarenlang opgetreden met "Two Way Radio" alvorens ze deelnam aan The Voice of Holland. Op elk podium zongen ze hun eigen geschreven liedjes. Ze treed overigens ook graag alleen op.

Tessa Belinfante scoorde door met haar versie van het nummer 'Clocks' op de negende positie binnen te komen in de iTunes Download Top 100.
Naast 'Clocks' staat het nummer 'Pride' van Tessa Belinfante ook al enkele weken in de iTunes Download Top 100.

Tessa Belinfante is helaas niet door naar de volgende live show. Ze moest na de 4e live show het programma verlaten.


 

Tessa Belinfante (Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tessa Belinfante (Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tessa Belinfante (Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tessa Belinfante (Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tessa Belinfante (Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.