Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tess Milne boeken?

Tess Milne boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tess Milne

Wilt u Tess Milne direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tess Milne

Tess is van meerdere markten thuis. Begonnen bij TMF, daarna gesitcht naar MTV, waar ze in Money Makers een dag meeloopt op de werkvloer. Of ze nou om half 7 's ochtends de vuilnis op moet halen of ceremoniemeester is van een begrafenis: Tess is een kameleon die zich snel kan aanpassen aan elke situatie.
Hierna presenteerde ze samen met Gerard Joling de kijkcijferhit Sterren Springen. In Expeditie Robinson at zij dapper een koeienoog op. Naast haar televisiewerk spreekt Tess ook stemmen in, bijvoorbeeld van de hoofdpersoon in de animatiefilm Epic.

Oh, en niet onbelangrijk: Tess is door de lezers van FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland!

Tess Milne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tess Milne zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tess Milne wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tess Milne. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tess Milne te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.