Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ter Bescherming van de Jeugd boeken?

Ter Bescherming van de Jeugd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ter Bescherming van de Jeugd

Wilt u Ter Bescherming van de Jeugd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ter Bescherming van de Jeugd

Het Vlaamse cabaretduo, Ter Bescherming van de Jeugd, tast de grenzen van het cabaret af en neemt je mee in hun eigenzinnige Vlaamse absurditeiten.

Tim en Dries leerden elkaar kennen tijdens hun studies psychologie en algauw ontdekten ze hun gemeenschappelijke interesse: de zieke fascinatie voor mooie lelijkheid. Sindsdien hangen de heren aaneen als twee houten latjes, aan elkaar gelijmd met een stevige hobbylijm.

In mei 2007 won Ter Bescherming van de Jeugd zowel de publieksprijs als de juryprijs van het CabareteSKE festival in Eindhoven. Met hun ervaring in de consultancywereld als bedrijfsspecialisten en hun synergetische energie op het podium, maken zij hun voorstelling Op Maat voor uw bedrijf.

Ter Bescherming van de Jeugd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ter Bescherming van de Jeugd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ter Bescherming van de Jeugd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ter Bescherming van de Jeugd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ter Bescherming van de Jeugd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.