Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 1.050,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Temming en Temming boeken?

Temming en Temming boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Temming en Temming

Wilt u Temming en Temming direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Temming en Temming

Jarenlang was het een thema bij het publiek; wanneer zouden Erna en Danny Temming officieel een duo gaan vormen? Deze Utrechters, broer en zus en opgegroeiend in een muzikaal gezin, waren namelijk al veelvuldig samen op de bühne te vinden maar tot een samenwerking op de plaat was het tot vorig jaar nog niet eerder gekomen.

Ze debuteerden echter succesvol als Temming & Temming in 2016 en lanceerden achtereenvolgens de uitstekend opgepikte singles ‘Zomerliefde’ en ‘Kijkje in mijn ogen’. Meteen ook volgde de belofte dat in 2017 een album van het kersverse duo gaat uitkomen.

Voor het zover is tekenen de Temmings nu voor de nieuwe single ‘Doe wat met je droom’. Het nummer is afkomstig uit de pen van Frank Verkooyen die net als de voorgangers weer verantwoordelijk is voor de productie ervan. Echt een plaat met een hoog meezinggehalte en eentje die zorgt voor een uitgelaten, opgeruimde en vrolijke stemming. “Wij zijn super enthousiast over dit liedje en daarbij, wij zijn de titel ook echt met elkaar aan het beleven”, zo legt Erna uit. De essentie van deze vlotte en gezellige meezinger, uitgekomen via Nationale Artiesten Parade is dan ook: Volg je dromen en geniet van het leven!

Temming en Temming boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Temming en Temming zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Temming en Temming wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Temming en Temming. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Temming en Temming te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.