Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Telekids Discoshow boeken?

Telekids Discoshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Telekids Discoshow

Wilt u Telekids Discoshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Telekids Discoshow

Telekids komt graag naar je toe met de leukste, interactieve show van Nederland, speciaal voor kinderen: De Telekids Discoshow. De Telekids Discoshow is een interactieve, drie uur durende, show waarin zang, dans, kennis en quiz op swingende wijze samenkomen. De show wordt gepresenteerd door de Telekids dj-presentator.

De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen en dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits voor kinderen. Tussen de muziek door stelt de Telekids-dj nog een aantal Telekids-quiz vragen, want weet jij alles over kinderzender Telekids? Weet jij hoe de drie meiden van K3 heten, wie het beste vriendje van Bobo is, ken jij de nummers van Ernst & Bobbie of van Raak!? En weet jij hoe de twee karakters heten die op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen? Een quiz waarin jij het misschien wel opneemt tegen je beste vriend of vriendin. Wie zijn als eerste van het podium gespeeld en welk team wint de meeste vragen? Het team dat als laatste op het podium staat, wint een originele Telekids-goodiebag.

Ook de Telekids Musicalschool komt langs om iedereen de te gekke ’Telekids Go’ dans uit te leggen. Dus zing en beweeg mee!

Boekingen RTL Telekids Discoshow

Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series, shows en flms voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Fien & Teun, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington, Raak! en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Pipo, Storyzoo en Superwings. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt.

Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Telekids Discoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Telekids Discoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Telekids Discoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Telekids Discoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Telekids Discoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.