Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ted Hankey boeken?

Ted Hankey boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ted Hankey

Wilt u Ted Hankey direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ted Hankey

Op 20 februari 1968 werd in het Engelse plaatsje Stroke-on-Trent Ted Hakey geboren. Ted Hankey kreeg voor zij 9e verjaardag een set darts en een bord omdat hij geïntresseerd begon te raken in darts, dat in 1978 voor het eerst op televisie te zien was.

Ted speelt pas vanaf zijn 16e wedstrijden, maar al eerder wist the Count dat hij talent had voor het spelletje waarmee hij in 2000 wereldkampioen werd. Ted is trouwens niet de enige wereldkampioen darts afkomstig uit Stroke-on-Trent. Ook 2-voudige Embassywinnaar Phil Taylor komt uit de geboorteplaats van 'onze' Ted Hankey.

Ook naast de dartsbaan is Hankey succesvol. De professionele darter heeft immiddels 7 kinderen, en is in 2004 getrouwd met Sarah. Richard, Lisa-Marie, Chantelle, Daniel en Matthew komen uit vorige huwelijken van de twee. En samen mogen zij zich ouders van Leah en Edward noemen!

Het gelukkige koppel woont in Engeland (Telfort). Ted is voor het werk ook vaak in Nederland te vinden. Hopelijk is zijn rooftocht langs internationale podia nog lang niet ten einde en zal de steun van zijn fans en familie (vooral moeder!) hem zeker helpen!

Ted Hankey boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ted Hankey zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ted Hankey wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ted Hankey. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ted Hankey te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.