Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Team Rush Hour boeken?

Team Rush Hour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Team Rush Hour

Wilt u Team Rush Hour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Team Rush Hour

Sinds 2010 timmeren de broers Brank & Omar Woudenberg hard aan de weg onder hun alter ego Team Rush Hour. Met een unieke mix van Moombahton, Trap, House en Urban wisten deze heren zich te katapulteren tot internationale faam met optredens in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland en Indonesië. Ook in Nederland bleven ze niet onopgemerkt met optredens in o.a. de Escape, Panama, Ziggo Dome, Melkweg en Maassilo.

Team Rush Hour boeken

Naast alle optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Al vroeg vielen ze op met nummers als ‘Madavakah’ en ‘Bungeejump’. De fanbase groeide stevig door met de releases van ‘Knock Out’ en ‘Drumplay’, de laatste i.s.m. Biggi. Support van o.a. Diplo, Hardwell, Chucky en Juicy M zorgde dat de heren steeds vaker op de radar kwamen van boekers en promoters. Dat de releases ook steeds volwassener werden qua sound werd in 2015 meer dan duidelijk. De bootleg van Omi’s ‘Cheerleader’ kreeg meer dan 200.000 plays en hun EP op Dadadam’s sub label Down Pitch, met een meer Trap en Reggea beïnvloede sound, werd zeer goed opgepakt. Net voor de jaarwisseling kwam Bubbalicious uit. De instant dansvloer kraker, met de momenteel furore makende SBMG en Hydro op de vocalen, krijgt zalen door heel Nederland aan het dansen.

2016 belooft een mooie jaar te worden voor Team Rush Hour,nieuwe optredens in de planning, maar bovenal ook een hoop nieuwe releases met daarop samenwerkingen met grote artiesten waar we nog niet al te veel over mogen verklappen.

Een ding kunnen we wel onthullen: Blijf deze mannen in de gaten houden....It’s Rush Hour on the dancefloor!

Team Rush Hour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Team Rush Hour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Team Rush Hour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Team Rush Hour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Team Rush Hour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.