Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Team Disco Snolly boeken?

Team Disco Snolly boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Team Disco Snolly

Wilt u Team Disco Snolly direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Team Disco Snolly

Disco Snolly heeft haar eigen team welke ze het hele land doorstuurt om haar liefde en discovibe te verspreiden! Het zijn de afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland: Team Disco Snolly! Een hogere concentratie Snolly ga je niet krijgen. Een Dj met de grootste disco klassiekertjes, gemengd met wat 80's hier en daar en dat in een house-sausje, zodat de engerie je om de oren raast! Haar team is compleet met twee volledig in pailletten gehulde Angels.

Team Disco Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken. Feest gegarandeerd!

Play that funky music an Feel the Love!

Team Disco Snolly boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Team Disco Snolly zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Team Disco Snolly wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Team Disco Snolly. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Team Disco Snolly te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.