Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

TEA Company boeken?

TEA Company boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van TEA Company

Wilt u TEA Company direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie TEA Company

Alan Morris, Chip Bray en Russel Hekster zijn al jaren veelgevraagde acteurs op bedrijfsevenementen en gala-avonden. Samen vormen zij de acteursgroep TEA Company ™.

Hun acts kunnen het best omschreven worden als ‘Interactive Comedy’ waarbij de gasten telkens weer verrast worden met komische situaties. De typisch Britse humor die we kennen van o.a. John Cleese, Rowan Atkinson en Tommy Cooper zijn daarbij het uitgangspunt. Met absurde types, theatrale effecten en fijnzinnige woordgrappen creëert TEA Company™ de juiste ongedwongen sfeer, waarin de gasten zich tijdens het evenement op hun gemak voelen.

Voor speciale gelegenheden worden door TEA Company 'op maat' acts ontwikkeld, zoals tijdens congressen, productpresentaties, podium-acts, ontwikkeling van bouwprojecten etc. Voor grote evenementen is het tevens mogelijk om de groep uit te breiden met meerdere Engelstalige acteurs.

Door de kennis binnen de groep van audio-visuele middelen zijn er ook op dit gebied talrijke mogelijkheden, zoals op maat gesneden audio-visuele acts, gefilmd op bedrijfs- en/of feestlocatie, waarin de gasten samen met de acteurs een rol krijgen. Hierbij valt te denken aan ‘boobytraps’, ludieke muziekvideo-clips, eigen reclame spots, thematische journaals en interviews met arriverende gasten.

TEA Company boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over TEA Company zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over TEA Company wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van TEA Company. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over TEA Company te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.