Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tavares boeken?

Tavares boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tavares

Wilt u Tavares direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tavares

In 1962 werd de groep The Tavares opgericht. Hun grootste hits waren "Heaven must be missing an angel" (1976), "Don't take away the music" (1976) en "Whodunit" (1977). De groep bestaat uit Pooch, Chubby en Butch, en toert nog de hele wereld rond.

Tavares boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tavares zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tavares wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tavares. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tavares te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.