Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tattoo Queen boeken?

Tattoo Queen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tattoo Queen

Wilt u Tattoo Queen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tattoo Queen

Wie laat zich versieren door de Tattoo Queen?

Een verleidelijke verschijning die iedereen versiert: de Tattoo Queen geeft elk evenement een bijzonder karakter. Zo tekent zij met huidvriendelijke stiften tijdelijke tatoeages; prachtig om te showen, stoer om te choqueren. Daarnaast brengt zij met veel creativiteit kleurrijke body- en haarversieringen aan. De Tattoo Queen heeft alle aandacht voor uw gasten en versiert hen op persoonlijke én originele wijze: elke tatoeage is uniek.

De kinderen zijn van harte welkom in de Hippe Kids Corner. De Tattoo Queen maakt van hen schitterende sprookjesfiguren met glitters en strasssteentjes. Bovendien krijgen ze prachtige tatoeages; mooi voor de meisjes, macho voor de jongens. Ook de ouders zijn er blij mee, want de Tattoo Queen gebruikt kindvriendelijke stiften én de tatoeages zijn gemakkelijk te verwijderen!

Tattoo Queen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tattoo Queen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tattoo Queen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tattoo Queen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tattoo Queen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.